CİNSEL PERFORMANSINIZI ARTTIRIN


Cinsel sorunlarınız mı var,cinsel isteksizlik mi duyuyorsunuz yada performansınızı mı arttırmak istiyorsunuz!
İşte bugün aslında bir çok insanın sorunu olan ama bir türlü dile getirilemeyen , bu konuda pek çoğumuzun bilmediği bir bitki türü ile tanıştırmak istiyorum sizleri.
İşte mucize bitki Cakşır!
Cakşır otu güney illerimizde özelliklede Hatay yöresinde cinsel gücü arttırıcı özelliği burada yaşayan insanlar tarafından denenmiş ve etkisi kanıtlanmış bir bitki türü, ayrıca etkisi bazı üniversiteler tarafından toklu hayvanlar üzerinde denenmiş ve cinsel gücü arttırıcı olduğu,sperm sayısını arttırdığı bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır.Bu bitkinin yetiştiği yerlerde otlayan hayvanların ikiz hatta üçüz yavruladıkları bilinmekte,cinsellik üzerindeki etkileri de yerli halk tarafından dile getirilmekte ve efsane bir bitki türü olarak nesilden nesile aktarılmaktadır.Bitkinin özellikle afrodizyak bir etkisi olup cinsel güç ve isteği arttırdığı,erken boşalmayı önlediği,yaşlı ve sağlık problemlerinden dolayı ereksiyon olamayan ,cinsel hayatı zayıflamış kişilerde etkili olduğu ayrıca kadınlar üzerinde kısırlığı önlediği,doğurganlığı arttırıcı bir etkisi olduğu rivayet edilmektedir.Cakşır bitkisini aktarlar’dan temin edebileceğiniz gibi internet üzerinden sipariş veren bir çok firmadan temin edebilirsiniz.
Kulanımı: öğüterek balla karıştırıp yenilmesi tavsıye edilmektedir. Bal karıştırıp yemek isterseniz,bir kase bala 1 çay kaşığı (Öğütülmüş olarak) çakşır otunu karıştırıp yiyebilirsiniz
Çayı ise :Çakşır otu kökünden 2 tatlı kaşığı demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edeilerek 5-10 dakika demlemeye bıraktıktan sonra süzülerek . Sabah ve akşam yemeklerden önce yarım çay bardağı içilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder