VAJİNAL KAŞINTI VE VAJİNAL AKINTI İÇİN BİTKİSEL ÇÖZÜMLER


Vajinal akıntılar ve vajinada oluşan mantar kadınların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.Vajinada oluşan kaşıntı ve mantar olarak nitelendirilen beyaz peynirimsi akıntıdan kurtulmak isterseniz sizin için hazırlamış olduğumuz bitkisel karışımlardan size uygun olanını deneyin.


GEREKLİ MALZEMELER : Civan perçemi, Cersiye, Katır çiçeği (ılgın çiçeği), Bal


HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :

1. Cersiye otu on dakika kaynak suda bekletilerek dem­lenir. Süzüldükten sonra bal ile tatlandırılarak şerbet kıva­mına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan çaydan te­davi süresince yemeklerden önce hastaya bir fincan içirilir.


2. Kurutulmuş ve ufalanmış civan perçemi otu, kaynar suyun içine bırakıldıktan sonra on dakika bekletilir. Süzü­lerek elde edilen sıvıya, şurup kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan bu şurup hastaya yemeklerden sonra bir bardak içirtilir.


3. Ilgın çiçeğinin yapraklan sıcak suda demlendikten sonra süzülür. Elde edilen sıvı şerbet kıvamına gelinceye kadar bal ilavesiyle tatlandırılır. Hazırlanan şerbetten, te­davi süresince yemeklerden önce bir fincan içilir.

4 yorum:

  1. iyi yayınlar hocam bendede tam bahsettiğiniz gibi peynirimsi beyaz bir akıntı var.verdiğiniz reçeteler umarım şifa olur.allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  2. Hocam ben denedim gerçekten faydasını gördüm.herkese tavsiye ederim.Allah razı oldun gerçekten beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız.

    YanıtlaSil
  3. hangisini denedin leyla

    YanıtlaSil
  4. ne kadar süre kullanılması gerekiyor?

    YanıtlaSil