SİVİLCE VE AKNE PROBLEMİ İÇİN MUCİZE KREM


Geçen gün çok fena sivilce problemi olan bir arkadaşımla karşılaştım. zannedersem 5 yıldır filan sivilceden muzdarip. kendisi 35 yaşlarında 3 çocuklu bir kadın. Buna rağmen sivilceleri var. Hem de öyle küçük falan değil, iri,iri çıkıyorlar.


Kendisi bu konuda pek çok çözüm ylu denedi.hatta cildiye uzmanı bir doktora dahi başvurdu.Doktor sivilcelerin stresten kaynaklandığını söylemiş.tedavi amacıylakendisine bir kaç hap,sivilce giderici krem ve cilt sabunu vermiş.Bir kaç ay bu ilaçları denedikten sonra fayda göremeyince bir başka dermatolog'a gitmiş oda kendisine md formulations kataloğundan, 4-5 ürünü önermiş. dermokozmetik olarak en faydalısı budur demiş doktor.Ama kremler çok pahalıydı ve tutar yaklaşık 500 Tl civarında idi,alamadığı için çok üzülüyordu. sivilceler ise gün geçtikçe çoğalmaya devam ediyordu.

Geçen gün nette gezinirken skincarerx.com adresinde, md formulations adult anti-blemish kit isimli ürünü buldum. Bu ürünler yalnızca yetişkinler de çıkan sivilceler için Ergenlik sivilceleri için uygun değil.Bu müjdeyi arkadaşıma verdiğim de ne kadar sevindiğini anlatatmam.Bir ay aradan sonra arkadaşım bana çay'a geldi inanın yüzündeki değişime ben bile inanamadım.Yaklaşık 3 haftalık bir kullanımdan sonra yüzünde aknelerden eser kalmamıştı.Burada değinmek istediğim bir nokta okuyucularımızın bu ürünü kullanmadan önce mutlaka doktorlarına danışmaları gerekir.Ayrıca şunu da eklemek gerekirki bu ürün yalnızca stresten kaynaklanan sivilce ve akne için etkili,ergenlik sivilcesi olanlara denemelerini tavsiye etmem,En azından doktoru önermediği sürece.


içindekiler ve miktarları:
Facial Cleanser (60 ml): Temizleyici. Kuru cilde sürüp iyice yedirin, yağlı kısımlara masaj yapıtıktan sonra ılık suyla yıkıyorsunuz.


Continuous Renewal Serum (30 ml): İlk 1-2 hafta kullanılacak düzeltici. Direkt sivilcelerin üzerine sürülerek kuruması beklenecek.


Vit-A-Plus Clearing Complex (10 ml): Cilt üstteki ürünle bakıma alıştıktan sonra kullanılacak daha güçlü bir cilt düzeltici. Bu da aynı şekilde sivilcelerin üzerine sürülüp, bir sonraki adımdan önce kuruması beklenecek. Bu güçlü bir ürün olduğu için, ilk 1-2 hafta serumu kullanmak gerekiyor.Veya sadece geceleri kullanılacak.


Moisture Defense Antioxidant Lotion (15 ml): Antioksidan nemlendirici.


Total Protector 30 (10 ml): SPF 30 güneş koruma.

1 yorum: