DAMAR TIKANIKLIĞINA AHMET MARANKİDEN BİTKİSEL ÇÖZÜM


Dr.Ahmet Maranki'nin kozmik bilim ışığı altında bilim adlı şifalı bitkiler kitabında yer alan Damar tıkanıklığı ve damar sertliği için önermiş olduğu bir kaç farklı bitkisel kürü sizler için derledik.


Günümüzde, orta yaşı geçmiş bir çok insanın ortak sorunu olan damar tıkanıklığının en başlıca nedeni , kolesterol ve sigaradır. Sigara damar duvarında birikerek ateresikleroz a neden olur. Kolesterol ise benzer şekilde damar duvarında birikerek damar tıkanmasına neden olmaktadır. Vücudunuzda en hayati organ kalp olduğu için ve kalbi besleyen damarların tıkanıklığı büyük risk taşımaktadır.


  • Yarım litre suyun içerisine, 3 adet soğan ince bir şekilde kıyılır. 1 gece bekletilip süzülür. Günde 3 kez 1 er fincan içilmeye özen gösterilir. Yemeklerden 1 saat önce veya 1-2 saat sonra içilmelidir.

  • 5 litre suyun içerisine 200 gram, hayıt tohumu eklenir. 2 saat boyunca kaynatılır. Kaynama sırasından eksilen suyun yerine sıcak su eklenmelidir. Karışım dolapta muhafaza edilir. Günde 1 bardak sabahları aç karnına içilmelidir.

  • 10 gram, sarımsak özenle dövülür. Sarımsağın üzerine 10 gram ılık su ilave edilir. 1 gün bekletilip günde 20-30 damla içilmelidir.
    1 bardak kaynar su içerisine 5-10 gram andız otu, kökü konulmalıdır. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilmelidir.


  • 1 bardak kaynar su içerisine 4 gram, ufalanmış alıç yaprağı ya da çiçeği eklenir. 10 dakika demlenmesi beklenen karışımdan günde 2-3 bardak içilmelidir.

1 yorum:

  1. Merhabalar ,
    Kalp damar tıkanıklığından dolayı ameliyat oldum ama tekrardan aynı şeyleri yaşadım . Tv de Ahmet Maranki hocamızı dinlerken karabaş otundan bahsetti . 4 ay kadar karabaş otunun kapsülünü kullandım . Hocama .ok teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin hocam

    YanıtlaSil